Tynnyreiden noutotilaus

Paristotynnyreiden noutotilaus

Täysien keräysastioiden noutotilaus suositellaan tehtäväksi sähköisellä lomakkeella.


Ohjeet noutotilauksen tekemiseen sähköisellä lomakkeella:
  1. Täytä lomakkeelle omat yhteystietosi, nouto-osoite ja keräyspaikkakohtainen ID-numero. (Mikäli keräyspaikkasi ID-numero ei ole tiedossa, ota yhteys: info(a)recser.fi tai 010 249 1717.)
  2. Valitse noutopäivä pudotusvalikosta.
  3. Täytä Tavararivi -otsikon alle pakkaustyyppi ja kappalemäärä. Sinisiä tynnyreitä noudetaan kerrallaan lavalla 4 kappaletta, punaisia 5 kappaletta ja vahingoittuneita yli 500 g:n painoisia litiumakkuja 1 kappale.
  4. Hyväksy vielä palvelun käyttöehdot ja vahvista tilaus.
  5. Vahvistuksen jälkeen luo ja tulosta kuljetusasiakirjat.

Ohjeet puhelintilauksen tekemiseen:

Tilauksen voi tehdä myös puhelimitse arkisin klo 8-16 numerosta 010 520 3455.

Huom. Asiakasnumero 60003279 sekä keräyspaikkakohtainen ID-numero on aina mainittava tilauksen yhteydessä. Mikäli keräyspaikkasi ID-numero ei ole tiedossa, ota yhteys: info(a)recser.fi tai 010 249 1717.

Tilauskeskus lähettää puhelintilauksissa kuljetusasiakirjat tilaajalle sähköpostitse tulostettaviksi. Mikäli sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta, mainitse tästä tilauksen yhteydessä.


Ohjeet paristojen pakkaamiseen kuljetusta varten:

DB Schenker ottaa kuljetettavaksi vain Recser Oy:n toimittamia kuljetusvälineitä tai muita UN-hyväksyttyjä kuljetusastioita.

Noutoa varten tulostettavat kuljetusasiakirjat koostuvat kolmena sivuna tulostuvasta rahtikirjasta ja kollikohtaisista osoitelapuista. Tulostetuista ja allekirjoitetuista rahtikirjoista kaksi annetaan mukaan kuljettajalle, yksi jää noutopaikalle. Noutopaikan tulee säilyttää rahtikirjaa jätelain siirtoasiakirjoja koskevien vaatimusten mukaan 3 vuotta.

Jokaiseen paristolavaan/säkkiin kiinnitetään yksi tulostettu osoitelappu.Noudettavat astiat tulee sijoittaa noutovalmiina keräyspaikan tavanomaiselle rahdin lastausalueelle.


Muuta huomioitavaa:

Numerosta 010 520 3455 tai sähköpostiosoitteesta cc.turku(a)dbschenker.com tilataan myös tyhjät astiat, joita ei toimiteta automaattisesti täysien noudon yhteydessä.

Tulosta tästä noutotilausohje henkilökuntanne nähtäville.


Täysien astioiden nouto 7 päivän kuluessa tilauksesta. Recser Oy:n paristoastiat saa luovuttaa ainoastaan DB Schenkerin edustajalle!